ضیافت افطاری

ضیافت افطاری

ضیافت افطاری ماه مبارک رمضان

 

سلام مهربونا

امیدوارم هفته ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشین و با انرژی مضاعف هفته جدید رو شروع کنید.

جاتون خالی  با یه تعداد از همکارامون قرار گذاشتیم یه دورهمی افطاری داشته باشیم که مدیریت این مهمونی با خانم عیوضی عزیز و آموزشگاه دوست خوبم خانم هدی رضایی که کلی زحمت کشیدن که این شب خوبو برامون ساختن، هر کدوممون یه آیتم رو انتخاب کردیم و میز افطارو چیدیم.

از همه ی دوستان عزیزم بابت خوشمزهاشون ممنونم و همچنین استاد شهبازی که کلی نون خوشمزه برامون آوردن که بینظیر بودن

منم از اونجایی که عاشق شله زردم انتخابم این خوشمزه بود فقط یه کم قرتی تر از وقتای دیگه درستش کردم که جذابیتش بیشتر بشه البته که به نظرم خودش اینقدر خوشمزه وجذاب هست که نیاز به تزیینم نداره.

میدونم که همتون بلدین ولی من روشی رو که درست کردمو خییلی ساده میگم براتون هروقت درست کردین جامو خالی کنید چون خییلی دوست دارم لطفاً بادونش زیاد باشه

من دوتا پیمونه برنجو دوازده ساعت قبل خیس کردم و بعد آبشو خالی کردم وبرنجارو ریختم روی به پارچه تا خشک بشه بعد کمی توی دستم ساییدمشون که برنجا خرد بشن توی یه قابلمه بزرگ دو یا سه لیتر آب ریختم گذاشتم حسابی پختش بعد وفتی آب اضافش کشیده شد چهار تا پیمونه شکر بهش اضافه کردم زعفرون وعرق هل و گلابم ریختم و یه ساعت دنش کردم ،،شله زرد آماده شد.

حالا برای تزیینش یه کیک پختم به اندازه قالبم برش زدم و شله زردو با ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و ریختم توی قالب سیلیکونی و کیک رو روی شله زرد گذاشتم و بعد داخل یخچال گذاشتم چند ساعت بعد از فالب درآوردم و تزیین کردم.

تک نفره هارو با قالب منوپورشن درست کردم کیک رو قالب زدم و شله زردو ریختم روی کیک و گذاشتم داخل یخچال و بعد از قالب درآوردم.