• آموزش رنگینک

  • ویدئو آموزش رنگینک برنامه سیمای خانواده روز چهارشنبه مورخ 98/03/08 می باشد .این دوره به صورت محتوای آموزشی می باشد و پس از ثبت نام در قسمت جزو قابل مشاهده می باشد.

  • هزینه ثبت نام در دوره : رایگان ثبت نام

  • ظرفیت : 200 حد نصاب: 1
    وضعیت دوره : فعال تاریخ ثبت : 1398/3/11
    تعداد شرکت کننده ها : نفر نوع تدریس : گروهی
    تاریخ شروع دوره : 1398/3/11 تاریخ پایان دوره : 1399/4/31
    • پیش نیاز

    • وسایل مورد نیاز

      آرد.....۲۵۰ گرم پودر قند....۱۳۰ گرم کره.....۱۵۰ گرم پودر هل....۱ ق م پودر زنجبیل....۱ ق م مواد میانی خرما......۲۰۰ گرم گردو....۵۰ گرم دارچین...۱ ق م کنجد....۲ ق س روغن مایع....۱ ق س شکلات سفید و پودر پسته جهت تزیین

    • اهداف دوره

    • مفاد درسی

      طرز تهیه ابتدا آرد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ولی تغییر رنگ ندهد. کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا بکدست شود. کمی که از حرارت افتاد پودر شکر الک شده ،هل و زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. طرز تهیه مواد میانی خرماها را شسته و هسته آن را جدا کنید و از چرخ گوشت رد کنید سپس با گردو و دارچین و روغن مایع مخلوط کنید تا یکدست شود. در اینجا به دو صورت می توان حلوا (رنگینک)را درست کرد روش اول؛مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و روی کاغذ روغنی باز کنید و روی قسمت اول از مواد خرمایی که با وردنه باز کرده اید قرار داده و لایه دوم حلوا را روی لایه خرما قرار داده و کمی فشار دهید که هر سه لایه بهم بچسبد.چند دقیقه ای داخل یخچال قرار دهید تامواد کاملاً خودش را بگیرد و سپس برش های دلخواه را بزنید. در نهایت با شکلات و پسته تزیین کنید. روش دوم؛ از قابلهای سیلیکونی میتوان استفاده کرد از مواد حلوا داخل قالب فشرد کنید و کمی از مواد میانی وسط کار قرار داده و دوباره از مواد حلوا روی آن گذاشته و خوب فشرده کنید و چند دقیقه داخل یخچال گذاشته سپس از قالب جدا کنید. و با شکلات و پسته و پودر شکر تزیین کنید. نکته؛شکلات را روی بخار کتری به روش بن ماری باز کنید. جایگزین کره روغن جامد می باشد.

    • آموزش رنگینک
    • محل برگزاری
    • مدرسان