• ورکشاپ فینگر فود پیشرفته

  • هزینه ثبت نام در دوره : 8,000,000 ریال

  • ظرفیت : 10 حد نصاب: 5
    وضعیت دوره : دوره آموزشی غیرفعال است تاریخ ثبت : 1398/5/13
    تعداد شرکت کننده ها : نفر نوع تدریس : گروهی
    تاریخ شروع دوره : 1398/5/31 تاریخ پایان دوره : 1398/6/1
    • پیش نیاز

    • وسایل مورد نیاز

    • اهداف دوره

      مینی آرانچینی - چیکن ساتی رول - مینی وافل برگر - میگوی چیلی - مینی سوشی برگر - مینی مک اند چیز - مینی تاکو - مینی فیش اند چیپس - کرپ رول سوخاری- پاکنو تاپولا - سس ها- سس مارینارا- سس انبه- سس پستوی ریحان- سالسای گوجه فرنگی- سس خامه و خردل - دیپ پنیر

    • مفاد درسی

    • ورکشاپ فینگر فود پیشرفته
    • محل برگزاری
    • مدرسان