کیک لبو با کرم پنبری

کیک لبو با کرم پنبری

کیک لبو با کرم پنبری

 

مواد لازم رویه

پنیر خامه ای (صبحانه)....۱۰۰ گرم
خامه شیرین شده...۸۰ گرم
پودر شکر...۳۰ گرم (در صورت دلخواه)
آب لبو غلیظ شده...۲ ق س
وانیل....۱/۸ق م

طرر تهیه
زرده و سفیده را از هم جدا کنید.
زرده و نیمی از شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سفیده های تخم مرغ را با نمک بزنید و پس از سفید شدن نیم دیگر شکر را به تدریح اضافه کنید تا سفیده ها فرم بگیرند.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید.
مواد زرده و سفیده و روغن را با هم مخلوط سپس آرد را ترکیب کنید و در آخر لبوی رنده شده را اضافه کنید و داخل قابل بریزید.
اگر از قالب بزرگ استفاده کردید سایز مناسب آن ۳۰×۱۲ با ارتفاع ۷ سانت می باشد،،یا قالب ۱/۵لیتری
و یا قالب های مافین و تک نفره حدوداً ۱۲ عدد نیاز دارید.
زمان پخت با قالب بزرگ ۵۰-۴۰ دقیقه می باشد.
قالب مافین ۳۰ دقیقه
طبقه فر وسط ،دمای فر ۱۸۰ درجه

طرز تهیه مواد رویه
خامه شیرین شده را با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
پنیر را با پودرشکر وانیل بزنید و به خامه اضافه کنید.
آب لبو را و خامه و پنیر را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملاً ترکیب شوند و داخل قیف همراه با ماسوره بریزید و روی کیک را تزیین کنید.
پودر شکر به دلخواه میباشد اگر شیرینی خامه کافی بود پودر شکر را حذف کنید.